Το καλάθι μου

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ {{ order.net_cost }}
ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 5227616 - 210 5228694
Ασφαλείς Συναλλαγές
Βιοδιασπώμενα προϊόντα συσκευασίας: 4 σημαντικοί λ

Βιοδιασπώμενα προϊόντα συσκευασίας: 4 σημαντικοί λόγοι για να τα επιλέγετε.

Η προσθήκη της βιωσιμότητας στη φαρέτρα κάθε εταιρικής στρατηγικής είναι πλέον δεδομένη και η βιομηχανία των τροφίμων έχει θέσει την οικολογική συσκευασία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Αυτή η νέα πραγματικότητα, επιφέρει τον περιορισμό στη χρήση μη βιοδιασπώμενων υλικών, ανάμεσα στα οποία και το πλαστικό, όπου αυτό δεν είναι απαραίτητο, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάληξή του στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της τροφικής αλυσίδας.

Η μετάβαση από τα πλαστικά μίας χρήσης σε προϊόντα συσκευασίας με «οικολογική συνείδηση», για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων στον κλάδο της καφεστίασης φαίνεται σαν φυσική εξέλιξη. Αυτό σημαίνει ότι το χονδρεμπόριο έχει ήδη τροφοδοτηθεί με τις αναγκαίες ποσότητες από πιστοποιημένα προϊόντα για τις -φιλικές προς το περιβάλλον-ιδιότητές τους.

Η επιλογή των βιοδιασπώμενων έναντι των πλαστικών ή των επαναχρησιμοποιούμενων (reusable) έγκειται στα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα:

1. Το σύντομο διάστημα βιοαποικοδόμησης, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αποσυμφόρηση των χώρων υγειονομικής ταφής.

2. Η κατασκευή από φυσικά, ανανεώσιμα υλικά επιφέρει πολύ μικρή επίδραση στο περιβάλλον, χωρίς σπατάλη ενέργειας, με την αυστηρή προϋπόθεση της ορθής διαχείρισής τους.

3. Τα βιοδιασπώμενα προϊόντα παράγουν χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα, επομένως δεν επιδρούν αρνητικά στη φύση και το περιβάλλον.

4. Η βιοδιάσπαση είναι μια «χημική», βιολογική αντίδραση, που πραγματοποιείται μέσω βιολογικής διεργασίας, χωρίς να απαιτείται η προσθήκη χημικών και χωρίς να παράγονται επιβλαβείς χημικές ενώσεις. Επομένως, δεν ρυπαίνεται το περιβάλλον.

Τελικά, τα προϊόντα συσκευασίας που απορρίπτονται αφήνοντας το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, σταδιακά κερδίζουν τους καταναλωτές για τα περιβαλλοντικά τους οφέλη.

Σχετικά προϊόντα