Το καλάθι μου

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ {{ order.net_cost }}
ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 5227616 - 210 5228694
Ασφαλείς Συναλλαγές
4+1 Έξυπνες Χρήσεις Του Αλουμινόχαρτου Που Δεν Γνω

4+1 Έξυπνες Χρήσεις Του Αλουμινόχαρτου Που Δεν Γνωρίζατε.


Είναι ευρέως γνωστή η χρήση του αλουμινόχαρτου στη συσκευασία  και επικάλυψη του φαγητού, γνωρίζατε όμως ότι υπάρχουν και άλλες χρήσεις του;

Σε αυτό το άρθρα σας παραθέτουμε μερικές έξυπνες και πρακτικές χρήσεις του:

1. Αλουμινόχαρτο και μπαταρίες.

Ξεμείνατε απο μπαταρίες για το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού σας; Αν λοιπόν έχετε στη διάθεση σας μπαταρίες μικρότερου μεγέθους απο αυτό που χρειάζεστε, μπορείτε να κόψετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και να το τυλιξέτε σε τέτοιο πάχος ώστε να καλυψετε το κένο που υπάρχει. Ενεργοποιήστε την συσκεύη σας και θα δείτε ότι λειτουργει κανονικά.

2. Ακονίστε τα ψαλίδια σας.

Κόψτε ενα κομμάτι αλουμινόχαρτου και διπλώστε το σε ικανοποιητικο πάχος ώστε να είναι σταθερό. Στη συνέχεια κόψτε λωρίδες με το ψαλίδι σας όσες φορές χρειάζεται μέχρι οι λεπίδες του να γίνουν πάλι κοφτερές. 

3. Καθαρίστε το σίδερο σας.

Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο σε μία μπαλα κ τοποθετείστε μια κουταλία αλάτι στο σίδερο. Τρίψτε και η μαυρισμένη επιφάνεια θα εξαφανιστεί χωρίς να μένουν πλέον λεκέδες στα υπόλοιπα ρούχα.

4. Ξεφορτωθείτε τα καμένα λίπη.

Ξεμείνατε απο συρματάκι κουζίνας ή δεν θέλετε να χαλάσετε το σύρμα σας για την σχάρα; Τυλίξτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο σε μία μπάλα και τρίψτε την σχάρα ή τα σκεύη σας. Θα εντυπωσιαστείτε με το πως εξαφανίζονται τα καμμένα λίπη.

5. Διατηρείστε τις μπανάνες περισσότερο.

Τυλίξτε το κοτσάνι απο τις μπανάνες σας με αλουμινόχαρτο και καθυστερήσετε την διαδικάσια ωρίμανσης. 

Σχετικά προϊόντα