Το καλάθι μου

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ {{ order.net_cost }}
ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 5227616 - 210 5228694
Ασφαλείς Συναλλαγές
Συμβουλές Για Ασφαλή Μετακόμιση

Συμβουλές Για Ασφαλή Μετακόμιση

Όσοι έχουν κάνει έστω μία μετακόμιση γνωρίζουν ότι στην αρχή πάντα υπάρχει άγχος για το πως θα μεταφερθούν με ασφάλεια χωρίς απώλειες. Για αυτό το λόγο το παν είναι η οργάνωση και το σωστό αμπαλάρισμα.

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τα σωστά υλικά και τον τρόπο που πρέπει να συσκευάσετε όλα τα αντικείμενα σας.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Η κουζίνα είναι ο χώρος με τα πιο εύθραυστα αντικείμενα. Ξεκινώντας από τα υαλικά σας θα χρειαστείτε χαρτί αφής για τα ποτήρια και τα πιάτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα φύλλα θεωρείτε ότι χρειάζεται ώστε να σιγουρευτείτε ότι είναι ικανοποιητικά ασφαλή σε περίπτωση κραδασμών. Για τα πιάτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι οντουλέ κόβοντας το στις διαστάσεις που χρειάζεστε ανάλογα με το μέγεθος του κάθε αντικειμένου. Τα μαχαιροπίρουνα εφόσον δεν είναι εύθραυστα μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε σκεύη μαγειρικής (π.χ. κατσαρόλες κ.α.) ώστε να εξοικονομήσετε χώρο. Τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές μπορείτε να τις τυλίξετε με αεροπλάστ για την αποφυγή των κραδασμών. Τις μεγάλες λευκές συσκευές μπορείτε να τις συσκευάσετε με stretch film τοποθετώντας αεροχάρτ στις εύθραυστες επιφάνειες και χαρτόνι στις γωνίες για να αποφύγετε τις γρατζουνιές.

ΣΑΛΟΝΙ

Τους καναπέδες και τις πολυθρόνες μπορείτε να τα συσκευάσετε με stretch film καθώς θωρακίζονται από σκόνη και νερό. Επίσης, για μικρές αποστάσεις και σε περίπτωση που θέλετε απλά να αποφύγετε τυχόν λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νάιλον φύλλα 4x5 μέτρων. Χρησιμοποιήστε το stretch film και για τα βαριά έπιπλα όπως τραπεζαρία και καρέκλες. Τις καρέκλες μπορείτε να τις τοποθετήσετε ανάποδα την μία πάνω στην άλλη για πιο εύκολο τύλιγμα και εξοικονόμηση χώρου.

Τα γυάλινα διακοσμητικά κ.τ.λ. συσκευάστε τα με χαρτί αφής ή αεροπλάστ όπου θεωρείτε ότι είναι αναγκαίο. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε σφουγγάρια ή χαρτόνια στις γωνίες των επίπλων στη βάση τους. Τα έπιπλα πρέπει να τοποθετούνται σε όρθια θέση στο φορτηγό.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ              

Όσο αναφορά το υπνοδωμάτιο, το ιδανικό είναι να αποσυναρμολογήσετε το κρεβάτι να το συσκευάσετε με stretch film. Για το στρώμα υπάρχουν έτοιμες σακούλες στρωμάτων για μονό και διπλό στρώμα. Για τους καθρέφτες η ιδανική συσκευασία είναι το αεροχάρτ καθώς προστατεύονται από γρατζουνιές και κραδασμούς

TIPS

*Όταν πρόκειται για γυαλικά καλό θα ήταν να μην τοποθετούνται πολλά μαζί στις κούτες καθώς ο κίνδυνος να σπάσουν από βάρος και την πίεση ή να ανοίξουν οι κούτες είναι μεγάλος. Μπορείτε να γεμίσετε τα κενά στις κούτες είτε με χαρτί είτε με αεροπλάστ είτε ακόμα και με χόρτο συσκευασίας.

*Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε χαρτοταινία στα έπιπλα σας και όχι πλαστική κολλητική ταινία(παρά μόνο για τα κιβώτια) καθώς μπορεί να αφήσει σημάδια στα έπιπλα η ακόμα και να τα καταστρέψει.

Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας προσφέρουν μία ασφαλή, για τα αντικείμενα σας, μετακόμιση!

Σχετικά προϊόντα