Το καλάθι μου

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ {{ order.net_cost }}
ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 5227616 - 210 5228694
Ασφαλείς Συναλλαγές
Συμβούλές για να έχετε μοσχομυρωδάτα ρούχα!

Συμβούλές για να έχετε μοσχομυρωδάτα ρούχα!

  • Διατηρήστε το πλυντήριο σας καθαρό. 

Όταν πλένετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο δεν καθαρίζεται και απολυμαίνετέ και το ίδιο το πλυντήριο. Γι’αυτό το λόγο ο καθαρισμός του πλυντηρίου ρούχων  πρέπει να γίνεται τακτικά, αφού μετά από κάποιες πλύσεις συγκεντρώνονται υπολείμματα απορρυπαντικού, χνούδια, βακτήρια αλλά και μούχλα με αποτέλεσμα να μην έχουμε τόσο μοσχομυρωδάτα ρούχα αλλά να μειώνουμε και τη διάρκεια ζωής της συσκευής μας. 

  • Διαλέξτε προϊόντα καλής ποιότητας 

Η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό δεν έχει να κάνει με το όνομα και τη διαφήμιση του κάθε απορρυπαντικού. Τα προϊόντα που θα διαλέξετε πρέπει να ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους. Πρέπει να διαβάζεται τις ετικέτες με τις οδηγίες που αναγράφονται στα προϊόντα και να τις ακολουθείται, ενώ για τους δύσκολους λεκέδες χρησιμοποιείστε κρύο νερό, ώστε να μην χαλάνε οι ίνες των ρούχων σας! 

  • Επιλέξτε προϊόντα καθαρισμού με άρωμα που σας αρέσει 

Η ωραία και με διάρκεια μυρωδιά των ρούχων σας, οφείλεται στο  μαλακτικό και στο απορρυπαντικό που επιλέγεται! Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείται ένα μαλακτικό τόσο πιο εύκολα ”αποθηκεύεται” το άρωμα του στις  ίνες των ρούχων σας, με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το άρωμα του και σαφώς να είναι πιο δυνατό. 

  • Απλώστε τα έξω  

Καλό είναι τα ρούχα να προτιμάτε να απλώνεται τα ρούχα σας σε εξωτερικό χώρο ώστε να στεγνώνουν με φρέσκο αέρα. 

  • Σιδερώστε τα 

Όταν σιδερώνουμε τα ρούχα μας ενισχύουμε την μυρωδιά του μαλακτικού και τα απολυμαίνουμε από τυχόν μικρόβια που μπορεί να έχουν. 

  • Αποθηκεύστε τα σε καθαρούς χώρους 

Είναι σημαντικό να αποθηκεύεται τα ρούχα σας σε καθαρές ντουλάπες και συρτάρια τα οποία να αερίζονται συχνά. Εξίσου σημαντικό είναι να μην αποθηκεύεται στο ίδιο μέρος τα βρώμικα και τα φορεμένα ρούχα με τα καθαρά.

Σχετικά προϊόντα